Gepassioneerd – Vakkundig – Snel

Over Scheepstechniek Drechtsteden

Wij zijn Scheepstechniek Drechtsteden. Officieel MTU dealer en subdealer van Mitsubishi KEES Stage V motoren voor de binnenvaart, maar vooral specialisten op het gebied van onderhoud en reparatie aan scheepsmotoren, generatorsets en pompsystemen. Daarmee zorgen wij ervoor dat u snel weer in de vaart bent.

Dat doen we onder andere met een eigen servicedienst die 24/7 beschikbaar is. We werken zowel op locatie als vanuit onze eigen werkplaats in Dordrecht. Daar beschikken we namelijk over een groot pand aan de 1ste Merwedehaven, inclusief eigen kade van maar liefst 210 meter en verschillende torenkranen. U vindt er alles voor het onderhoud aan uw schip. Bovendien profiteert u van:

  • Voldoende walvoeding
  • Geen havengeld
  • Goed bewaakte ligplaats (ook in het weekend)

Service & onderhoud

We voeren verschillende werkzaamheden uit. We zorgen bijvoorbeeld voor de uit- en inbouw van scheepsmotoren, lijnen uw motor uit en maken generatorsets op maat, aangevuld met reparaties boven de waterlijn en verschillende afbouwwerkzaamheden. Benieuwd naar wat we ook voor u kunnen betekenen? Bekijk al onze service- en onderhoudsdiensten of neem contact op voor de mogelijkheden.